Het no nonsense trajeCt voor ondernemers

AL ENKELE JAREN BEZIG OF STARTER? MAAK VAN JE PASSIE EEN
WINSTGEVEND BEDRIJF MET HET BUSINESS FUNDAMENTALS TRAJECT!

Business

FundamentalS

Voor ondernemers die

écht vooruit willen

hi you!

Heel fijn dat je hier bent, welcome to the Social Club!

Wij vinden het fantastisch om ondernemers zoals jij verder te helpen om hun dromen waar te maken zonder zichzelf te verliezen in de ratrace.

 

Waarom? Omdat we zelf ooit dit pad hebben bewandeld en we jou willen laten zien dat het echt mogelijk is om van je passie je beroep te maken én er nog eens goed mee te verdienen ook.

Al die succesvolle ondernemers. Hoe doen ze het toch?

 

Het lijkt soms wel alsof ze vanuit een ander soort hout gesneden zijn en dat alles wat ze ondernemen een groot succes is. Wij vertellen je liever eerlijk dat dit niet het geval is. Het geheim van succesvol ondernemen is in de eerste plaats actie ondernemen.

 

Jij bent op dit moment hier, deze pagina aan het lezen omdat jij vooruit wilt met je zaak, toch?

 

Daar gaat het inderdaad om, je onderneemt actie! En wie weet stap je wel samen met ons in het traject om je bedrijf écht te laten groeien. Wij kunnen alvast niet wachten!

Ben je al aan het ondernemen of wil je graag starten, maar bots jij wel eens tegen één of meerdere van onderstaande obstakels?

1.

Heb je het gevoel dat je echt wel wat te bieden hebt, maar het ondernemen niet zo heel vlot loopt? Of slaag je er maar niet in om aan de slag te gaan met je idee?

2.

Je werkt veel in je zaak, maar hebt het gevoel dat het niet voldoende opbrengt. 

3.

Je vindt het moeilijk om geld te vragen en je prijzen te berekenen. Je financiën zouden wel wat aandacht kunnen gebruiken.

4.

Je voelt je overrompeld door alle informatie online en wilt graag stap voor stap aan de slag om jouw business gezond en winstgevend te maken.

5.

De voordelen van ondernemen zijn de max , maar het is toch wel soms eenzaam om alles op je eentje te doen en uit te zoeken. 

6.

Je wilt er écht voor gaan en resultaten boeken, maar voelt je overweldigd.

We weten hoe DAT voelt...

Het is ook daarom dat we besloten hebben om een all-round ondernemers traject te ontwikkelen dat ervoor zal zorgen dat je je business kan laten floreren.

 

Het Business Fundamentals Traject is het programma dat we jaren geleden zelf heel graag hadden willen volgen.

Hoe zou je je voelen als dit de realiteit was...

1.

Je hebt een ijzersterk Fundamentals Plan waardoor je weet waar je voor staat en waar je de komende maanden en jaren naartoe werkt. 

2.

Je berekent prijzen vanuit jouw visie en waarde (niet op basis van je concurrenten) en je weet perfect waar  je geld naartoe gaat maandelijks en wat er binnenkomt. Je stelt ambitieuze, maar realistische doelen op en deelt je tijd efficiënt in om deze te behalen.

3.

Je kan knopen doorhakken en actie te ondernemen door op een constructieve manier met zelfsabotage en twijfel om te gaan.

4.

Je zet marketing in op een efficiënte manier die bij je past waardoor je makkelijk de juiste klanten binnen haalt. 

5.

Je voelt je gesteund doordat je twee coaches aan je zijde hebt en in een fijne groep van gelijkgestemde ondernemers kan leren en experimenteren. 

6.

Je hebt overzicht over je zaak en kiest er zelf voor hoe je je dag indeelt, waar je je tijd aan wil besteden en welke klanten je bedient.

Actie is de kern van vooruitgang en succes. In dit Business Fundamentals Traject coachen we je dan ook om stappen te nemen en obstakels te overwinnen. Je komt terecht in een groep gelijkgestemden die dezelfde stappen als jou doormaken.

Realiseer je eigen ondernemersdroom zonder te verdrinken in werk dat je niet graag doet en bied diensten aan waar jij je helemaal goed bij voelt. 

Hoe ziet het traject er juist uit?

1. online leerplatform met 10 modules

Module 1

Module 1

2. Coaching CALLS

​Lies en Sarah gaan samen met jou het avontuur aan en begeleiden je gedurende 6 maanden naar een winstgevende business.

  • 2 x per maand coaching call met de hele groep

  • 2 keer een privé coaching call van 30 minuten vrij in te plannen doorheen het traject

3. facebook community

De Facebookgroep zorgt ervoor dat je in contact staat met je mede-ondernemers. Het is een plaats waar je ideeën kan uitwisselen en waar je steeds terecht kunt met al je vragen. Daarnaast is het ook een plek om je successen en moeilijke momenten te delen. Kortom een veilige en fijne plek om te connecteren!

 

Dit traject is voor jou als:

 

Je je business op 6 maanden tijd wilt transformeren naar een winstgevend bedrijf of je een winstgevend bedrijf wilt starten.

Je interesse hebt om online klanten aan te trekken  en je omzet te verhogen.

Je helemaal voor je passie wilt gaan en ervoor wilt zorgen dat je overzicht hebt over je bedrijf.

Je een solide business wilt runnen die bij jou past en die je ten allen tijde kan bijsturen.

Dit traject is niet voor jou als:

Je online helemaal niet aanwezig wilt zijn.

Je niets aan je huidige manier van werken wilt veranderen.

Je verwacht dat alles voor jou gedaan zal worden en je zelf niets moet ondernemen.

Je op zoek bent naar een truc om plots heel veel geld te gaan verdienen.

wie zijn jouw coaches?

LIES 

 

Lies behaalde haar master Handelsingenieur aan de KU Leuven en besloot hierna voor een stage naar het buitenland te vertrekken. Na een eerste werkervaring in Shanghai, ging ze aan de slag bij een start-up als vertegenwoordiger. Een jaar later werkte ze als Area Sales Manager bij BNP Parisbas Fortis Factor. Met behulp van een coach, slaagde ze erin om op korte tijd grote stappen vooruit te zetten. Ze ging niet veel later aan de slag als zelfstandig content creator en business consultant.

"Ik ontdekte redelijk snel dat ik nood had aan een job waar ik energie van krijg. Voor mij is dat oa mezelf verdiepen in cijfers. Meten is weten. Maar edereen is anders. Daarom vind ik het erg waardevol om je prijzen te gaan zetten op basis van je eigen levensstijl. Daarnaast hou ik van een sterke branding & stijlvolle lay-out. Daar wordt iedereen toch gewoon vrolijk van?"

SARAH

 

"Ik help mensen in hun kracht zetten zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten. Je kan alle informatie in de wereld bezitten, maar het zijn de motivatie en de goesting die ervoor gaan zorgen dat je actie onderneemt en fenomenale resultaten kan neerzetten. Het liefst ga ik stap voor stap met jou aan de slag om je doelen te bereiken."

Sarah behaalde haar master Logopedische en Audiologische wetenschappen aan de KU Leuven en besloot daar een specifieke lerarenopleiding aan toe te voegen. Momenteel volgt ze het postgraduaat Inspirerend coachen aan Artevelde Hogeschool. Ze is hiernaast al meer dan 6 jaar zelfstandige om al haar passies te kunnen uitoefenen zoals modellenwerk, styling en social media marketing.

reviews

Rosalien

Interieurarchitect

 

Bij het opstarten van mijn eigen interieurbureau merkte ik al snel dat je als zaakvoerder van een eigen bedrijf meerdere skills moet ontwikkelen.

 

Omdat mijn kennis van bedrijfseconomie best beperkt bleek te zijn heb ik de hulp van The Social Club ingeroepen. Zij hielpen me met het opstellen van een uitgebreide en vooral duidelijke kostenstructuur. In de eerste plaats gaven ze me een duidelijk financieel beeld en kreeg ik meer zicht op de toekomst van mijn bedrijf. Daarnaast werd ik door het enthousiasme van The Social Club geprikkeld om meer plezier te halen uit dat financiële en bedrijfeconomische aspect van een onderneming.

 

The Social Club gaf me de kans te meten waar ik voor stond om te weten waar ik naartoe kan groeien! Het is een absolute aanrader om samen te werken met Lies en Sarah. Hier zit in elk geval een heel tevreden ondernemer.

Sandra

Tenue Préférée

Sarah & Lies helpen je verder met al je vragen. Ze stellen je op je gemak en nemen stap voor stap door waar je wil geraken. De handleiding is duidelijk en je kan meteen aan de slag. Ik vond het ook heel leuk om dit alles eerst rustig te kunnen doornemen en daarna nog een vragensessie te hebben.

 

Ondertussen heb ik handige tools om mijn social media beter in te plannen en is mijn leven weer wat rustiger geworden. Mijn social media is constistenter en duidelijker. Zelf ben ik er veel liever mee bezig dan vroeger omdat ik nu ook de juiste handvaten heb. Dat heb ik te danken aan Sarah & Lies van the Social Club!

Kathleen

Ancré Rugs

Lies en Sarah hebben me enorm geholpen met het uitbouwen van mijn merk. Ze geven fijne inzichten en hebben me heel wat tips en tricks bijgeleerd rond sociale media. De ondersteuning van the social club is echt een aanrader als je je sociale media een boost wil geven.

We hielpen deze ondernemers verder op vlak van finance, marketing en social media. We hebben al deze diensten (+ nog veel meer) verwerkt in één super waardevol Business Fundamentals Traject dat ervoor kan zorgen dat ook jouw bedrijf een succes wordt.

PRIJZEN

EENMALIGE BETALING

05/2021 - 10/2021

In één keer te betalen.

EARLY BIRD : Nu 1597 ipv 1897 euro

- Uitgebreid online leerplatform

- 6 maanden groeps- en

  privécoaching

- Community

excl btw:

1597 euro

AFBETALINGSPLAN

05/2021 - 10/2021

In 6 keer te betalen. 

EARLY BIRD : Nu 279,5 ipv 329,5 euro/ maand

- Uitgebreid online leerplatform

- 6 maanden groeps- en

  privécoaching

- Community

excl btw:

279,5 euro

Wat krijg je voor deze prijs?

Toegang tot een leerplatform met 10 uitgebreide modules waarin alle informatie verzameld staat die jij nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

 

Je bespaart tijd doordat je alle informatie die je nodig hebt, op één plek kan vinden. We combineerden alles wat we zelf geleerd hebben in het werkveld met alle bijscholingen die we volgden en de kennis uit onze studies.

 

Je wordt 6 maanden lang begeleid door 2 coaches met elk een unieke ondernemerservaring! Halleluja, ondersteuning van twee coaches én een selecte community van gelijkgestemden. Dat zorgt ervoor dat je meer gemotiveerd zal blijven, je minder eenzaam zal voelen als ondernemer en de steun zal ervaren die je nodig hebt.

We hebben al onze kennis en liefde in dit traject gestopt zodat jij de gewenste resultaten kan behalen!

Early bird loopt nog:

Kies jij vandaag 100 % voor je eigen onderneming?

Veelgestelde vragen

Is het Business Fundamentals Traject iets voor mij?


Het Business Fundamentals Traject is speciaal gemaakt voor ondernemers en freelancers (starters of al meerdere jaren ervaring) die diensten en/of producten aanbieden. Als je je bedrijf op vlak van financiën, personal branding en marketing wilt optimaliseren, is dit hét traject voor jou. Je versnelt je groeiproces enorm door je te engageren voor een coachingstraject. Of je nu start of al even bezig bent, er is altijd ruimte voor groei. Heb je een bedrijf dat al geoptimaliseerd werd op al deze vlakken, dan is privé coaching misschien meer iets voor jou.
Hoeveel kost het traject juist?


We hebben de prijs van het traject bepaald op basis van de waarde die het jou kan opleveren. Tijdens dit traject krijg je toegang tot de kennis die je nodig hebt om je bedrijf winstgevend te runnen op een manier die bij jou past. Zo verdien je je investering gemakkelijk terug en je wint bovendien heel veel tijd doordat je niet alles zelf moet uitzoeken. Je boekt niet enkel winst op vlak van cijfers, maar ook aan je zelfvertrouwen en motivatie wordt stevig gewerkt. Als je je inschrijft, zet je je 100% in voor je bedrijf waardoor je veel sneller resultaten boekt. De early bird prijs voor het Business Fundamentals Traject van 6 maanden bedraagt 1597 euro excl. btw. De reguliere prijs bedraagt 1897 euro exclusief btw. Deze prijs omvat alles wat je in het online leerplatform kan raadplegen (video's, oefeningen, documenten,...), coaching en toegang tot de community.
Ik ben nog niet gestart, kan ik deelnemen?


Jazeker! Wij hadden heel graag een traject zoals dit gehad wanneer we van start gingen jaren geleden. We creëerden onder andere deze cursus omdat we zelf botsten op het gebrek aan betrouwbare kennis voor startende ondernemers. Als je nog niet gestart bent, neem je juist een grote voorsprong door het volgen van het Business Fundamentals Traject. Het zorgt ervoor dat je alles zorgvuldig stap voor stap kan uitvoeren en meteen op punt stellen.
Ik heb onvoldoende tijd om hieraan deel te nemen.


We begrijpen je. Je hebt het druk met je zaak, gezin, hobby's... Waar moet je nog de tijd gaan halen om dit traject te volgen? Dan is onze vraag aan jou: Waar wil je volgend jaar staan? Je kan geen winstgevende zaak uitbouwen zonder er tijd aan te besteden. Je zal je nooit 100% klaar voelen en dat is oké. Het belangrijkste is dat je actie onderneemt. Samen gaan we op zoek naar hoe jij je tijd efficiënt kan benutten en je focus kan behouden. Het voordeel van het Business Fundamentals Traject is dat je de modules kan volgen waar en wanneer je maar wilt. Het traject is ook gespreid over 6 maanden zodat je voldoende tijd hebt om alles op jouw tempo te doorlopen. Er zijn tweewekelijks coaching calls en bovendien heb je twee privé sessies die je op basis van je eigen agenda kan inplannen.
Ik heb een winkel of webshop, is dit traject waardevol?


Dit traject is zeker ook waardevol voor jou. 90% van de cursus is net zoveel van toepassing op diensten als op producten. We hebben een afzonderlijk finance onderdeel voor ondernemers die producten aanbieden. Hier en daar zal er een klein onderdeel zijn dat minder van toepassing is, maar waar je zeker nog altijd veel kan uithalen. Vergeet ook zeker de coaching niet! Misschien is dit wel het belangrijkste onderdeel van dit traject. We helpen je om stappen te nemen en obstakels te overkomen. Dit is waardevol voor iedereen, of je nu diensten aanbiedt of een webshop hebt.

ContactEER ONS

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest