Uw social media, onze zorg

Uw onderneming is uniek en vraagt daarom ook om een digitaal plan op maat. Dit vraagt tijd die u liever wil besteden aan uw core business.

 

Wij nemen het hele luik van social media voor onze rekening zodat u zich kan focussen op uw bedrijf. 

 

Hieronder vindt u een overzicht van onze formules. Niet gevonden wat u zocht? Neem gerust contact met ons op voor een gepersonaliseerd plan!

STRATEGIE

Zorg ervoor dat je bedrijf niet alleen offline, maar ook online schittert. Wij schakelen onze expertise in om het bereik van jouw bedrijf online te vergroten.

Concreet stellen we een strategie op voor minstens 3 maanden op basis van de analyse van jouw socials. Meten is weten! Deze sterke strategie vormt de basis van jouw online succesverhaal. Let’s do  this together!

 

CONTENT CREATIE

Je online onderscheiden? Dat doe je door gebruik te maken van originele content.

 

Wij helpen jou graag met het creëren van content op maat zodat je enkel beroep hoeft te doen op je creatieve databank bij het uitvoeren van je strategie!

 

TOTAL TAKE-OVER

Vaak wordt de kracht van sociale media onderschat. Wij schakelen samen met jou de juiste platformen en strategieën in om jouw omzet sterk te doen groeien.

We maken er met behulp van een brainstorm en evaluatiegesprekken een passie-project van om gedurende 1 maand alles in te zetten voor jouw zaak. The sky is the limit!

 

opleiding

Op zoek naar de nodige kennis en ervaring om je medewerkers op te leiden op het gebied van online marketing en social media? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Aan de hand van workshops voorzien wij de juiste informatie en tools  zodat jouw onderneming zelf aan de slag kan gaan met de optimalisatie van je online marketing.

 

volg ons op instagram

ContactEER ONS

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Pinterest